February 2021 - New Design Showcase

Februari 2021 - Nieuwe Design Showcase

Februari is hier! Naarmate we dichter bij de lente van 2021 komen, hebben we veel nieuwe ontwerpen toegevoegd die zeker zullen opwinden. Al deze ontwerpen worden op maat van uw muur gedrukt en nauwkeurig gecontroleerd door ons uitstekende team voordat ze worden verzonden. Voor wie droomt van een home make-over, dit zijn de 5 nieuwe designs die ons in het bijzonder opvielen.

 

ik ben

Esma Wall Mural

We merken de laatste tijd een grote interesse in abstracte ontwerpen, en ik ben breidt die niche heerlijk uit. De abstracte gezichten doen denken aan de kunststroming, terwijl de constructie met één lijn het naar de 21e eeuw tilt. Dit ontwerp voegt zeker klasse toe aan elke ruimte en fleurt een blinde muur eindeloos op.

 

palmboom

Palmeira Wall Mural

Het strand in huis halen, palmboom wekt perfect vakantievibes. Dromen van de tropen heeft nu een idyllisch visueel hulpmiddel. Hoewel velen van ons zich misschien zorgen maken over het feit dat we dit jaar kunnen reizen, kun je nu vanuit huis op vakantie!

 

Kingel

Kingel Wall Mural

In overeenstemming met de vakantievibes, brengt deze geweldige onderwateropname het aquarium bij u thuis. Exotische vissen, en zelfs een haai om op te starten, Kingel is een ongelooflijk uitzicht op de oceaanbodem en het koraalrif. Voor alle vis- en oceaanliefhebbers is dit zeker een must-have!

 

schilferen

Flassing Wall Mural
Deze muurschildering, die nu naar een zonnig Central Park gaat, is zeer gedetailleerd en toont New York vanuit een natuurlijk groen perspectief. Een ontspannende parkomgeving in combinatie met de iconische skyline maakt dit een geweldige muurschildering die je interesse vasthoudt en je nieuwe details blijft spotten. We konden deze niet weglaten omdat we deze aan onze eigen kantoormuur hebben, en wat ziet hij er fantastisch uit! Sterk aanbevolen.

 

Paardrijden
Equing Wall Mural

Visgraattegels zijn altijd al een favoriet van ons geweest, en dit ontwerp tilt het naar een heel nieuw niveau. Met een stijlvolle marmertextuur zijn deze gigantische tegels super stijlvol en blijven ze neutraal en ingetogen. Horizontaal gerangschikt, trekt deze muurschildering de aandacht door de kamer, zodat u verschillende delen van uw kamer kunt accentueren.

 

~~~~~~

 

Dit was zeker een moeilijke maand om slechts 5 ontwerpen uit te kiezen, en we hebben zoveel mooie ontwerpen moeten weglaten. We horen graag van onze klanten, dus welke zijn jouw favorieten? Hebben we ze gemist? U kunt op elk moment contact met ons opnemen hier, we zijn altijd blij om met onze lieve klanten om te gaan. Om nog meer op de hoogte te blijven, blijf de 'Nieuwkomers' sectie!

Ciao voor nu, WM.com x

 

Terug naar blog