verzendingsovereenkomst

Alle bestellingen worden verwerkt binnen 3 tot 5 werkdagen (exclusief weekends en feestdagen) na ontvangst van uw orderbevestiging per e-mail. Je ontvangt nog een melding wanneer je bestelling is verzonden.

Verzend informatie

Verzendkosten

Verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen.

Verzending binnen het VK is gratis voor alle bestellingen.

Verzending naar de VS is gratis voor bestellingen boven $ 75.

Voorbeeld verzending:

A4-monsters zijn het voordeligst om te verzenden en alle verzendkosten zijn gebaseerd op werkelijke kosten. Wij verdienen geen geld aan verzending.

Voor monsters van 47 x 47 cm geldt hetzelfde verzendtarief als voor muurschilderingen, aangezien de verzendkosten hetzelfde zijn.

Lokale levering en ophalen in de winkel

Helaas bieden we geen lokale bezorging of afhalen in de winkel aan.

Internationale verzending

Wij bieden bijgehouden internationale levering. De kosten worden berekend en weergegeven bij het afrekenen, samen met de geschatte levertijden. Houd er rekening mee dat voor alle klanten buiten het VK, de EU en de VS, eventuele invoerrechten die bij levering verschuldigd zijn, voor rekening van de klant zijn en dat u deze kosten moet controleren voordat u bestelt.

Douane- en invoerkosten

Wij zijn een in het VK gevestigd bedrijf en we betalen de invoerrechten in de EU en de VS vooraf bij verzending. Als u gevestigd bent in het VK, de EU of de VS, zijn er geen invoer-/douanekosten verschuldigd.

Voor overal buiten het VK, de EU en de VS zijn alle invoerrechten en -heffingen de verantwoordelijkheid van de klant en u wordt geadviseerd dit te controleren voordat u koopt om onverwachte kosten te voorkomen.

Mocht u het antwoord dat u zocht niet kunnen vinden of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op