Diated Wall Mural

Maart 2021- Nieuwe Design Showcase

De lente is begonnen! Na een lange en grijze winter is het nu een goed moment voor een opfrisbeurt. Geef je muren een make-over met een aantal van onze nieuwe ontwerpen, perfect voor het nieuwe seizoen. Dit is onze top 5 van deze maand.

 

Cognole

Cognole Wall Mural

 

We kunnen nu niet op vakantie, maar je kunt de Tropen wel in huis halen met Cognole. Deze print met exotische vogels, roze bloemen en tropische bladeren is een perfecte achtergrond om te ontspannen, misschien met een zelfgemaakte Pina Colada!

 

Oud

Tua Wall Mural

 

Bloemen voor de lente zijn misschien niet baanbrekend, maar we denken Oud is een uitstekende aanvulling op elke kamer deze maand. Met aquarelbladeren en bloemen in pasteltinten, zou dit werken als een opvallende muur in een neutraal gekleurde eetkamer of keuken.

 

Whision

Whision Wall Mural

 

Als felle kleuren niet jouw ding zijn, kun je overwegen Whision als het middelpunt van uw kamer. Grijze wervelingen tegen een witte achtergrond zorgen voor een ingetogen look en werken goed in slaapkamers en woonkamers.

 

deel

Trocto Wall Mural

 

Wie zegt dat kinderbehang niet stijlvol is? deel is een geweldige look voor elke kinderkamer, met lemuren, apen, luiaards en een cheeta verstopt in de bomen. Je kleine aap zal zich zeker thuis voelen!

 

Diated

Diated Wall Mural

 

Oh Parijs, ik hou van je! Als je net als wij de straten van de stad mist, kan deze fotomuurschildering je misschien helpen bij je Wanderlust. Met de beroemdste bezienswaardigheid van Parijs, de Eiffeltoren, Diated zou geweldig staan in een keuken/eetkamer.

 

~~~~~~

 

Wauw, we hebben het gevoel dat we de wereld rond zijn geweest en terug met deze ontwerpen. Deze wallpapers en al onze andere worden op maat gemaakt door ons aardige team, zodat je de perfecte look krijgt, ongeacht de grootte van je kamer. En onthoud, u kunt op elk moment contact met ons opnemen! hier, we vinden het altijd leuk om van onze klanten te horen! En blijf op de hoogte door de 'Nieuwkomers' sectie!

Ciao voor nu, WM.com x

 

Terug naar blog