The Living House Collection

De Living House-collectie

We zijn verheugd om onze eerste samenwerking met de jongens van The Living House te lanceren. 

The Living House is een trio van interieurontwerpers: Catherine, Sophie en Becky die samenkwamen om The Living House te creëren. Met de missie om de perceptie van interieurontwerp te veranderen, toegankelijk te maken voor iedereen, met elk budget. Samenwerken met klanten om ontwerpen te maken die passen bij hun individuele woonstijl en het onderweg leuk maken. U kunt meer informatie vinden over The Living House hier

De collectie bestaat uit 9 dessins met 3 gloednieuwe ontwerpen. 

Becky

We houden van de grootschalige bladeren van dit tropische ontwerp. We kozen voor een zachter kleurenpalet dat toch de wow-factor geeft. Becky zou geweldig staan achter een donkergroene bank om een echte blikvanger in je woonkamer te brengen. De lichte achtergrond houdt het fris en luchtig.

U kunt Becky . bekijken Hier

Sophie

We houden van Sophie vanwege de zachte, zachte kleuren en het delicate bladdesign. Het botanische thema heeft zachte rondingen en pasteltinten om de kamer een rustig gevoel te geven. Deze muurschildering zou net zo geweldig staan in een slaapkamer of in een mooie kinderkamer.

Je kunt Sophie bekijken Hier

Catharina 

Het gedurfde botanische patroon van Catharina heeft een gedempt, verfijnd gevoel dat in veel verschillende kamers zou werken. Gebruik deze mural met een neutraal kleurenpalet om je kamer echt tot leven te brengen!

Je kunt Catherine bekijken Hier 

Bekijk de hele The Living House Collectie Hier.

Terug naar blog